Soldat cu 3 misiuni în Afganistan, nenorocit cu doza a II-a de Pfizer. A ramas paralizat, medicii au recunoscut ca din cauza vaccinului

Publicat in Ştiri Naţionale 27 Octombrie 2021 Actualizat: 27 Octombrie 2021 306943 ori
Google+ WhatsApp
Soldat cu 3 misiuni în Afganistan, nenorocit cu doza a II-a de Pfizer. A ramas paralizat, medicii au recunoscut ca din cauza vaccinului
Soldat cu 3 misiuni în Afganistan, nenorocit cu doza a II-a de Pfizer. A ramas paralizat, medicii au recunoscut ca din cauza vaccinului

Un soldat român trăiește acum clipe de coșmar după ce a fost injectat cu doza a doua de Pfizer, care i-a provocat două boli grave: parapareză ataxică și status post mielită toracală. Diagnosticele grave au fost consemnate în biletul de ieșire din spital de către medicii de la Spitalul Militar Craiova exact ca reacții post-vaccinare SARS-Cov-2. Deși perfect sănătos înainte de vaccinare, soldatul suferă acum de paralizie, iar șansele de a-și mai reveni vreodată sunt minime.

Dovada siguranței vaccinului. Un om a fost nenorocit pe viață


Este din ce în ce mai clar pentru oricine că minciunile și ipocrizia autorităților sunt cele care au născut această profundă reticență la vaccinarea anti-Covid. Nu poți repeta cu nerușinare și cinism că vaccinul este sigur și nu produce reacții adverse, când în realitate oamenii mor sau sunt nenorociți pe viață după injectarea cu serul salvator. Caporalul Sorin Ștefănescu, de la Brigada Multinațională Craiova, este angajat în armată din 1996. A participat la trei misiuni în Afganistan și a scăpat de acolo viu și nevătămat. A decis să se vaccineze anti-Covid nu pentru că își dorea, ci pentru că se făceau presiuni asupra lor, cu plecarea în aplicații și testarea pe banii lor sau cu intrarea în carantină.

"M-am vaccinat pe 30 aprilie cu prima doză de Pfizer, iar cu a doua doză, pe 21 mai. La prima doză nu am avut nicio reacție adversă, însă după a doua doză, pe care am făcut-o la 10 dimineața, seara, după ora 21, stând la masă, am simțit că nu mai pot să respir, mă strângea ceva în piept. M-am dus în pat să mă întind puțin și m-a luat un tremurat fantastic, nu mai puteam nici să vorbesc. Timp de aproape o jumătate de oră am trepidat efectiv. Băiatul meu a vrut să dea telefon la Salvare, dar i-am făcut semn să nu facă asta. La un moment dat m-am liniștit și, când m-am dat jos din pat, nu mai aveam stabilitate, aveam picioarele amorțite. Și așa am rămas și în prezent, nu am stabilitate, merg în cârje. În tălpi simt de parcă aș călca pe pioneze", ne spune caporalul Sorin Ștefănescu.

Diagnostic devastator
Având o condiție fizică extrem de bună și fiind obișnuit să strângă din dinți, Sorin Ștefănescu s-a mai târât o perioadă scurtă la serviciu, până când l-au luat cu Ambulanța de acolo și l-au dus la Spitalul Militar din Craiova. După analize și RMN, diagnosticele au fost cumplite: parapareză ataxică și status post mielită toracală post-vaccinare SARS-Cov-2.

"După prima externare m-am simțit mai bine, dar după două zile a început iar să mi se îngreuneze picioarele și nu am mai putut merge fără cârje. Iar am luat-o de la capăt, iar m-am dus la Spitalul Militar, iar m-au internat în iulie. Mi-au făcut din nou RMN și mi-au pus același diagnostic. Mi-au dat același tratament, m-am simțit bine o zi-două și după aceea reveneam la aceeași stare. M-am internat și a treia oară, iar apoi m-au trimis la șefa Comisiei medicale. Acolo mi-a spus că trebuie să continui cu procedurile de recuperare, cu kineto-fizioterapie, apoi să revin în noiembrie cu referate de la neurologie. Acum sunt inapt pentru serviciul militar și va trebui să mă pensionez", ne-a declarat caporalul Sorin Ștefănescu, care ne mărturisește că ajunsese în perioada internărilor succesive să plângă ca un copil, neștiind ce se va întâmpla cu el.

Coadă la centrul de vaccinare
Aflându-se luni în apropierea mall-ului din Craiova, Sorin Ștefănescu a rămas stupefiat să vadă coada la vaccinare. Printre oamenii care așteptau să se injecteze erau și niște copile, care completau de zor formulare. "Le-am întrebat de ce vor să se vaccineze. Mi-au răspuns că vor să meargă în mall, să se plimbe. Le-am arătat biletul de ieșire din spital cu diagnosticul și doar o singură fată a pus pixul jos și a zis că nu se mai vaccinează. La discuția pe care am avut-o cu fetele acestea au mai asistat și câteva persoane cu vârste în jur de 50 de ani. Și știți ce mi-au spus acești oameni? Că am perfectă dreptate, dar că ce să facă ei, că nu au de unde să scoată bani, că îi dau afară de la muncă, nu își mai pot plăti datoriile și nu își mai pot crește copiii. Am rămas așa, cu un gust amar. Pe 90% dintre cei care se vaccinează acum îi sperie faptul că rămân fără serviciu, deși este ilegal ce se întâmplă. Așa ne-a îndobitocit conducerea magică a lui Iohannis", ne-a mai spus caporalul Sorin Ștefănescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.