America înființează Ministerul Adevărului. Scopul: suprimarea totală a libertății de exprimare!

Publicat in Ştiri Internaţionale 11 Februarie 2021 Actualizat: 11 Februarie 2021 409 ori
Google+ WhatsApp
America înființează Ministerul Adevărului. Scopul: suprimarea totală a libertății de exprimare!
{gallery}116908{/gallery}

America de azi nu mai seamănă deloc cu America de ieri, iar America de mâine o va face uitată pe cea prezentă. Așa stau lucrurile și pe undeva e firesc, dar în același timp e și înspăimântător fiindcă schimbările sunt uriaște, bruște și deloc liniștitoare. De exemplu, sub pretextul obligației de a evita răspândirea fake-news-urilor, președintele Joe Biden este îndemnat să înființeze Ministerul Adevărului. O astfel de măsură ar duce la suprimarea totală a libertății de exprimare, ceea ce unii își și doresc, de ce să nu o spunem pe-a dreaptă?!

În „1984", George Orwell scria: „Ministerul Păcii se preocupă de război, Ministerul Adevărului cu minciuni, Ministerul Iubirii cu tortură și Ministerul abundenței cu înfometare. Aceste contradicții nu sunt întâmplătoare și nici nu rezultă din ipocrizia obișnuită".

Liberalii de la New York Times și Harvard University au venit cu ideea înființării unui minister al Adevărului. În felul acesta, elitele ar controla mai ușor ceea ce spun și gândesc oamenii. Într-o intervenție publică, Joan Donovan, director de cercetare la Harvard, a sugerat că administrația de la Casa Albă ar putea crea o Comisie a Adevărului (The Thruth Commision), ceva similar cu Comisia 9/11, care a investigat atentatele de la World Trade Center, din 2001. Comisia Adevărului ar urma să cerceteze planificarea și executarea asediului asupra Capitoliului, pe 6 ianuarie. Și, dacă ancheta dă rezultate, comisia se va putea transforma într-un minister de sine stătător!

Se urmărește descoperirea rețelei care a coordonat și a pus în aplicare revolta din DC, inclusiv care sunt grupurile de supremație albă și milițiile venite la Capitoliu, zic fanii Ministerului Adevărului. Însă, e un pic ciudat cum de fiecare dacă când vorbesc despre „grupări radicale", democrații nu pomenesc niciun cuvânt despre faptele ANTIFA și Black Lives Matter, care nu mai departe de weekend-ul 6-7 februarie au făcut ravagii în Washington! Revoltele declanșate de ANTIFA și BLM în 2020 au dus la 12 pierderi de vieți omenești, două violuri și aproape trei miliarde de dolari daune. La fel, niciun cuvânt despre Occupy Wall Street, Sunrise sau orice alt grup de agitatori de stânga. Oare are legătură cu faptul că New York Times este acum parte a Imperiului George Soros?!

„Trebuie să existe responsabilitate pentru aceste acțiuni", insistă dr. Donovan, de la Harvard University, un personaj recunoscut pentru părerile radicale cu privire la drepturile omului. „Teama mea este că vom fi distrași ca societate și ne vom concentra prea mult pe a da libertate susținătorilor lui Trump". America mai are puțin și îi condamnă la moarte pe „trumpiști", nu altceva! Culmea este că acești experți au fost încurajați de administrația Biden, care a promis o „evaluare cuprinzătoare a extremismului intern" după revoltele de la Capitoliu. Însă problema e că termenul „extremism intern" îi cuprinde doar pe votanții republicani, americanii care și-au exprimat sprijinul pentru Donald Trump. În schimb, democrații nu fac nicio referire la neomarxiștii ANTIFA, care au aruncat în flăcările haosului SUA de-a lungul unui 2021 absolut nemaiîntâlnit.

Sună un pic distopic? Da, însă astea-s vremurile. Iar sub pretextul eliminării oricărei posibile amenințări, America e pregătită acum să intre în scenariul Harry Potter, cu Ministerul Adevărului gata să administreze populației „serul adevărului" sub forma unui vaccin atotpurificator.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.