FABULOS: Poliția a RIDICAT un MILION de euro, ascunși în GĂLEȚI, în birourile șefilor RAR

Publicat in Ştiri Naţionale 26 Noiembrie 2020 781 ori
Google+ WhatsApp
FABULOS: Poliția a RIDICAT un MILION de euro, ascunși în GĂLEȚI, în birourile șefilor RAR
FABULOS: Poliția a RIDICAT un MILION de euro, ascunși în GĂLEȚI, în birourile șefilor RAR

Sumă fabuloasă ridicată de oamenii legii la descinderile de la Suceava. Un milion de euro au fost găsiți ascunși în găleți, în birourile șefilor de la RAR, informează România TV care citează surse din anchetă. O amplă acțiune a fost demarată în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, în colaborare cu lucrătorii Direcției Generale Anticorupție.

Zeci de percheziții au loc la prima oră, inclusiv la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conduceri și Înmatriculări Vehicule Suceava.

Sunt vizate mai multe persoane care ar fi facilitat obţinerea ilegală de permise. Acesta vor fi duse la audieri la sediul DNA Suceava.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracţional organizat, presupus săvârşite în perioada 2018-2020.

În cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 67 de locații situate pe raza municipiului București și a județelor: Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, din care nouă sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.