Cu ce medicament si-a vindecat Becali mama de COVID: "Băi, nu trece cu paracetamol! Mama are 90 de ani si s-a vindecat de 2 luni"

Publicat in Ştiri Naţionale Vineri, 07:32 501 ori
Google+ WhatsApp
Cu ce medicament si-a vindecat Becali mama de COVID: "Băi, nu trece cu paracetamol! Mama are 90 de ani si s-a vindecat de 2 luni"
Cu ce medicament si-a vindecat Becali mama de COVID: "Băi, nu trece cu paracetamol! Mama are 90 de ani si s-a vindecat de 2 luni"

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a avut o primă apariție publică după foarte mult timp și a vorbit despre criza generată de pandemia de coronavirus.

Omul de afaceri spune că vrea să aducă medicamente în România pentru cei afectați de noul virus: "Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament.

Gigi Becali se implică în lupta cu COVID-19: "Băi, nu trece cu paracetamol! O să aduc medicamente din India și Rusia"
Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol", a spus Gigi Becali, citat de Gândul.

Medicamentul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă în România, Arbidol, nu este pe lista pentru tratament aprobată de Ministerul Sănătății, conform Libertatea. Pe acea listă se află hidroxiclorochină, antiviralul remdesivir sau paracetamol, în cazurile mai ușoare.

Recent, Victor Becali, Ioan Becali, Teia Sponte și alți membri din familia lui Gigi Becali au fost diagnosticați cu COVID-19.

Până la 15 octombrie, în România au fost raportate 164.477 de cazuri de COVID-19. Dintre aceștia, 5.601 de oameni și-au pierdut viața, iar 122.714 s-au vindecat. România se află pe locul 29 la numărul total de cazuri, dar în Top 10 în această perioadă la cazurile raportate la fiecare 24 de ore.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.