De ce oamenii cu ochi căprui sunt speciali

Publicat in Ştiri Naţionale 15 August 2020 Actualizat: 15 August 2020 1661 ori
Google+ WhatsApp
De ce oamenii cu ochi căprui sunt speciali
De ce oamenii cu ochi căprui sunt speciali

Culoarea ochilor reprezintă un criteriu care contribuie foarte mult la farmecul unei persoane. Însă psihologii au reuşit să analizeze mai bine acest aspect şi să descifreze personalitatea sau abilităţile noastre, în funcție de nuanța irisului.
Aceasta este definită de cantitatea şi tipul de pigment de culoare care se localizează la nivelul ochilor.

Cel mai des întâlniţi sunt ochii căprui, despre care se crede că inspiră foarte multă încredere.

Ochii căprui pot povesti despre tine mai multe lucruri decât te-ai fi aşteptat. Se spune despre persoanele care au ochi căprui că sunt cei mai buni confidenţi, cărora prietenii nu se tem să le mărturisească secretele, pentru că le vor păstra cu grijă. Deţinătorii acestei nuanţe de ochi au un spirit energic, care îi determină să trăiască fiecare clipă ca și când ar fi ultima. Dacă suferă de vreo boală, ei sunt cei mai luptători şi nu se lasă doborâţi, scrie divahair.ro.

Chiar dacă uneori vreți să păreți duri, această culoare trădează o persoană blândă și sensibilă. Cei cu ochi căprui sunt, în majoritatea cazurilor, oameni încrezători în ei. Nuanța de căprui închis spune despre cineva că adoră să îi facă pe cei dragi să se simtă mulțumiți și fericiți. Persoanele cu astfel de nuanță închisă, dacă își propun, au o evoluție mai ușoară către statutul de lider și sunt mai puțin susceptibile de a avea vicii sau dependențe. De asemenea, posedă o putere psihică imensă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.