Țara care îi obligă pe creștini să arunce crucile și imaginile cu Iisus

Publicat in Ştiri Internaţionale 28 Iulie 2020 417 ori
Google+ WhatsApp
Țara care îi obligă pe creștini să arunce crucile și imaginile cu Iisus
Țara care îi obligă pe creștini să arunce crucile și imaginile cu Iisus

Decizie controversată în China. Lăcașele de cult sunt văzute ca o amenințare la adresa Partidului Comunist Chinez. Creștinii fără situație materială bună din China au primit ordin să renunțe la credința lor și să înlocuiască imaginile cu Isus cu portrete ale liderului Mao și ale președintelui Xi Jinping.

 

Altfel riscă să-și piardă ajutoarele sociale, informează Christian Post. Autoritățile intră în casele credincioșilor și le ordonă să elimine toate simbolurile religioase din locuințe.

„Gospodăriilor sărace de aici li s-a ordonat să afișeze imagini cu Mao Zedong. Guvernul încearcă să ne elimine credința și vrea să devină Dumnezeu în locul lui Iisus”, a spus un pastor local.

Toate imaginile cu Iisus, distruse
Un membru al unei biserici dintr-un sat a relatat cum oficialii locali i-au distrus toate imaginile religioase și un calendar cu imaginea lui Iisus din casă, înlocuindu-le cu un portret al lui Mao Zedong.

„Gospodăriile religioase sărace nu pot primi bani de la stat pentru nimic – trebuie să se supună Partidului Comunist pentru banii primiți”.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.