Lovitură pentru români. Grecii au închis 5 dintre cele 6 vămi cu Bulgaria. Pe unde se mai poate intra în țară

Publicat in Ştiri Naţionale 02 Iulie 2020 244 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură pentru români. Grecii au închis 5 dintre cele 6 vămi cu Bulgaria. Pe unde se mai poate intra în țară
Lovitură pentru români. Grecii au închis 5 dintre cele 6 vămi cu Bulgaria. Pe unde se mai poate intra în țară

O informație importantă pentru românii care au în plan să plece cu mașina în vacanță în Grecia.

Începând de miercuri, autoritățile elene vor permite accesul din Bulgaria spre Grecia printr-un singur punct de trecere a frontierei și le închid pe celelalte.

Începând de miercuri, putem trece cu maşina în Grecia doar prin punctul de frontieră Kulata - Promaconas.

Aşadar românii care pleacă în Thassos, nu mai au cum să o ia pe traseul lor obişnuit, ci vor face un ocol de aproximativ 200 de kilometri, iar durata călătoriei va creşte cu aproximativ 2 ore. Sunt închise şi graniţele dintre Macedonia şi Grecia. Aşa că cei care pleacă din vestul ţării vor trece în Grecia tot prin Bulgaria.

Atenţie, cu cel puţin 48 de ore înainte de intrarea pe teritoriul elen trebuie să completaţi un formular online, indiferent de mijlocul de transport cu care vă deplasaţi. Îl găsiţi pe site-ul travel.gov.gr. Să aveţi în vedere că, la intrarea în Grecia, autorităţile elene fac teste aleatorii de Covid. Turiştii depistaţi pozitiv vor intra 14 zile în carantină.

În momentul de față, Grecia este una dintre cele mai sigure destinaţii de vacanţă din Europa din punct de vedere al răspândirii Covid-19. De exemplu, marți au fost înregistrate doar 20 cazuri în toată ţara. Iar insule greceşti au împreună, de la începutul pandemiei, mai puţin de 100 de cazuri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.