Ceasul de aur care a aparţinut lui Ion Iliescu, scos la licitaţie

Publicat in Ştiri Naţionale 22 Mai 2020 346 ori
Google+ WhatsApp
Ceasul de aur care a aparţinut lui Ion Iliescu, scos la licitaţie
Ceasul de aur care a aparţinut lui Ion Iliescu, scos la licitaţie

Un ceas din aur, încrustat cu diamente, care i-a aparţinut în trecut lui Ion Iliescu, evaluat la 30.000 de euro, urmează să fie scos la licitaţie zilele viitoare.

Casa de licitaţii Artmark, una dintre cele mai prestigioase din România, le oferă colecţionarilor ocazia să intre în posesia unui ceas Rolex Day-Date President din aur, de mână, bărbătesc, decorat cu diamante, care, potrivit descrierii, provine din colecţia fostului şef de stat al României. În descrierea publicată pe site se mai specifică faptul că piesa scoasă la licitaţie are cadranul negru, cu diamante dispuse în dreptul indicatorilor orari şi brăţară cu cataramă originală din aur.

Licitaţia e programată pe 26 mai, la un preţ de pornire de 15.000 de euro, jumătate din preţul de listă al obiectului.

Casa Artmark este una dntre cele mai cunoscute din România, organizând periodic licitaţii atât pentru ceasuri sau obiecte de artă, cât şi pentru maşini de epocă sau clădiri cu o bogată valoare istorică. În urmă cu un an, au apărut informaţii că aici urma să fie scoasă la licitaţie celebra Casă a Căsătoriilor din Ploieşti, iar mai recent Artmark a scos la licitaţie casa-muzeu Brâncuşi de lângă Hobiţa şi vila de protocol din Predeal a lui Nicolae Ceauşescu.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.