FAN Courier: Activitatea de curierat se desfăşoară în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi angajaţi

Publicat in Ştiri Naţionale 25 Martie 2020 230 ori
Google+ WhatsApp
FAN Courier: Activitatea de curierat se desfăşoară în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi angajaţi
FAN Courier: Activitatea de curierat se desfăşoară în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi angajaţi

Activitatea de curierat se desfăşoară în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi angajaţi, fără restricţii sau limitări în nicio zonă geografică din România, a anunţat marţi FAN Courier, una din cele mai mari companii de pe piaţa locală de curierat, care precizează că a luat toate măsurile de prevenţie impuse de normele în vigoare astfel încât livrarea expediţiilor să aibă loc la timp, anunță news.ro.

”FAN Courier, liderul pieţei locale de curierat, informează că activitatea de curierat se desfăşoară în condiţii de siguranţă pentru clienţi şi angajaţi, fără restricţii sau limitări în nicio zonă geografică din România. Compania a luat toate măsurile de prevenţie impuse de normele în vigoare astfel încât livrarea expediţiilor să aibă loc la timp”, a anunţat compania.De asemenea, a implementat posibilitatea de livrare contactless pentru expedierile la care nu este necesară încasarea de numerar şi la care confirmarea de primire se poate genera electronic.

”Criza pe care o traversăm marchează începutul unei noi realităţi pentru întreaga economie mondială, iar responsabilitatea şi încrederea sunt două dintre atributele acestei perioade. Ne bazăm pe încredere în relaţiile cu ceilalţi şi acţionăm, individual şi colectiv, cu responsabilitate. Echipele noastre sunt la datorie, aşa cum o facem de 22 de ani, indiferent că e criză sau nu. Le mulţumim pentru curaj şi devotament, pentru responsabilitatea cu care au înţeles că prevenţia este în mâinile lor şi respectă toate măsurile. Îi asigurăm pe toţi clienţii şi partenerii noştri că serviciul de curierat se desfăşoară în condiţii de siguranţă, că pot sta acasă pentru că noi suntem la datorie şi ne facem treaba bine”, a declarat Felix Pătrăşcanu, managing partner FAN Courier, care încurajează clienţii să acţioneze responsabil şi, în măsura în care este posibil, să efectueze plăţi cu cardul la comercianţi, renunţând la plăţile ramburs.

Reprezentanţii companiei cer clienţilor să respecte curierii

”Protejează-te pe tine şi pe cei apropiaţi: poartă mască şi mănuşi de protecţie atunci când ai de preluat o expediţie de la curier, dacă ai simptome de gripă sau raceală. Foloseşte propriul tău instrument de scris pentru a semna de primire sau foloseşte opţiunea ePOD care elimină confirmarea de primire în format fizic, pe hârtie. Alege plata electronică la comerciant. Elimini astfel un risc suplimentar generat de încasările de numerar! În plus, pentru a evita orice contact cu angajaţii FAN, poţi opta şi pentru livrarea contactless”, mai arată compania.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.