Bucătarul celui mai bun restaurant din lume oferă lecții de gătit în vremea coronavirusului pentru toată lumea

Publicat in Ştiri Internaţionale 21 Martie 2020 249 ori
Google+ WhatsApp
Bucătarul celui mai bun restaurant din lume oferă lecții de gătit în vremea coronavirusului pentru toată lumea
Bucătarul celui mai bun restaurant din lume oferă lecții de gătit în vremea coronavirusului pentru toată lumea

Celebrul restaurant italian din Modena Osteria Francescana s-a închis, dar proprietarul și bucătarul acestuia, izolat acasă, a ales să-și dezvăluie secretele culinare.


Massimo Bottura are trei stele Michelin, a fost protagonistului primul episod din seria Chefs Table de pe Nettlix, dar, și mai important, restaurantul său din Modena, Osteria Francescana, a fost declarat cel mai bun restaurant din lume în doi ani diferiți, 2016 și 2018. Așa că știe despre ce vorbește. Izolat la domiciliu, ca aproape întreaga Italie, Bottura și-a deschis bucătăria de acasă întregii lumi, printr-o serie de întâlniri video care sunt publicate pe profilul său de Instagram, în fiecare seară, de la ora 20.00. Serialul, intitulat ironic Kitchen Quarantine, a fost gândit de fiica sa Alexa, dar la el participă și fiul său, Charlie, dar și soția sa, Lara Gilmore, cea care l-a cunoscut într-o bucătărie din New York în urmă cu mai mulți, iar apoi l-a urmat în viață peste tot.
Episoadele, realizate în engleză pentru avea o notă globală și pentru a implica cât mai multe persoane în cele patru colțuri ale planetei, se deschid invariabil cu o invitație de a vă spăla mâinile și de a rămâne acasă. „Aceasta nu este o clasă pentru gătit, arătăm pur și simplu ce se poate face cu o masă, câteva ingrediente și oamenii din familia noastră”, adaugă Bottura. Desigur, nu lipsesc sugestiile cu privire la modul în care se fac lucrurile în bucătărie, dar tonul rămâne cel de acasă și jucăuș, capabil să desecreze chiar și totemuri dragi iubitorilor tradiționali, cum ar fi atunci când bucătarul premiat, intervievat mereu de fiica sa, laudă crema tortellini. O erezie drăguță, în patria tortellino și a celor care sunt convinși că moartea lui este în bulion.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office