Un medicament revoluționar ar putea trata simptomele coronavirusului

Publicat in Ştiri Naţionale 25 Februarie 2020 778 ori
Google+ WhatsApp
Un medicament revoluționar ar putea trata simptomele coronavirusului
Un medicament revoluționar ar putea trata simptomele coronavirusului

Directorul general adjunct de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii susține că un medicament creat de compania Gilead Sciences ar putea ajuta la tratarea simptomelor coronavirusului, a informat CNN.
„În acest moment, există un singur medicament despre care noi credem că ar putea fi eficient în lupta contra coronavirusului, iar acela este remdesivir”, a declarat Bruce Aylward, director general adjunct la OMS, în timpul unei conferinţe de presă susţinute la Beijing.

 

Oficialii de la OMS au adăugat că studiile privind impactul medicamentului asupra oamenilor sunt în desfăşurare şi că rezultatele ar putea fi disponibile peste câteva săptămâni. Compania Gilead Sciences a confirmat pentru CNN că deja colaborează cu autorităţile medicale din China, privind doi pacienţi infectaţi cu coronavirus.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.