3 zodii care iubesc cu adevărat o singură dată în viață

Publicat in Ştiri Naţionale 28 Noiembrie 2019 916 ori
Google+ WhatsApp
3 zodii care iubesc cu adevărat o singură dată în viață
3 zodii care iubesc cu adevărat o singură dată în viață

Te poţi îndrăgosti zilnic, însă iubirea adevărată este cu totul altceva. În momentul în care îţi vei întâlni sufletul pereche vei înţelege exact cât de mult te poate schimba, în bine, acest sentiment. În vreme ce unii nativi au mai multe relaţii, fiind capabili să iubească mai multe persoane, alte zodii îşi vor găsi dragostea adevărată doar o singură dată în viaţă.

 

Taur

Taurul este o zodie extrem de complexă. Acest nativ are o latură romantică bine dezvoltată şi ştie cum să-şi satisfacă partenerul pe toate planurile, mai ales în pat. Urmează tipul clasic de întâlniri, cu mâncare gătită şi lumânări parfumate, cu care nu are cum să dea vreodată greş. Atunci când îşi găseşte sufletul pereche va face orice să îl aibă alături pentru toată viaţa. Este o fire loială, deovată şi familistă. De aceea, primul lucru de care are nevoie este stabilitatea. În condiţiile în care va fi rănit, va trece foarte greu peste despărţire şi nu va mai fi capabil să iubească niciodată la aceeaşi intensitate. 

Scorpion

Pentru Scorpioni, sexul este un lucru prioritar. Fire pasionale şi exuberante, această zodie riscă să se despartă de partener dacă nu va fi satisfăcută când ajung în dormitor. Se îndrăgostesc destul de rar, deoarece în prima parte a vieţii sunt tentaţi mai mult de aventuri de o noapte, dar şi când o fac... Scorpionii vor deveni mult mai liniştiţi atunci când se vor simţi stabili emoţional şi vor renunţa treptat la viaţa lor haotică. Aşadar, deşi vor avea parte de mai multe relaţii de-a lungul vieţii, dragostea adevărată va exista doar o singură dată în viaţa lor.

Peşti

Peştii sunt nişte nativi foarte surprinzători. Deşi sunt timzi, au şi o latură mai îndrăzneaţă, pe care i-o vor dezvălui partenerului mai ales în pat. Se numără printre norocoşi, deoarece vor întâlni dragostea o singură dată în viaţă şi vor şti să o păstreze pentru totdeauna. Au vorbele la ei şi ştiu exact ce să facă pentru a-şi satisface iubita sau iubitul. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.