Șoferi români, găsiți cu oameni aproape înghețați într-un TIR frigorific

Publicat in Ştiri Naţionale 28 Octombrie 2019 545 ori
Google+ WhatsApp
Șoferi români, găsiți cu oameni aproape înghețați într-un TIR frigorific
Șoferi români, găsiți cu oameni aproape înghețați într-un TIR frigorific

Situație șocantă în Franța. Opt migranţi, între care patru copii, au fost găsiţi în stare de hipotermie duminică dimineaţă, într-un camion frigorific. Cei doi şoferi români ai TIR-ului au fost plasaţi în arest.

 

 

Pompierii au anunţat că i-au preluat pe migranţi în stare de hipotermie la a scurt timp după ora 05.00 şi i-au transportat la spitalul din Calais. Ei se află acum în afara oricărui pericol pentru că au fost găsiți la timp.

Migranţii, cetăţeni afgani, au fost găsiţi în cursul unui control al camionului în port înainte de a se îmbarca pe un feribot către Regatul Unit, a anunţat parchetul, confirmând o informaţie a ziarului local La Voix du Nord.

În camion, unde era amenajată o ascunzătoare, era o temperatură de aproximativ 7 grade Celsius, notează sursa citată.

Cei doi şoferi care au cetăţenie română au fost plasaţi în arestul poliţiei. Nu se cunoaşte deocamdată numărul de înmatriculare al camionului şi nici traseul pe care îl efectua.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office