FBI l-a declarat, OFICIAL, drept cel mai prolific criminal în serie din SUA: Numarul INCREDIBIL de femei pe care le-a ucis

Publicat in Ştiri Internaţionale 08 Octombrie 2019 761 ori
Google+ WhatsApp
FBI l-a declarat, OFICIAL, drept cel mai prolific criminal în serie din SUA: Numarul INCREDIBIL de femei pe care le-a ucis
FBI l-a declarat, OFICIAL, drept cel mai prolific criminal în serie din SUA: Numarul INCREDIBIL de femei pe care le-a ucis

Un bărbat care a mărturisit că a săvârșit aproape 100 de crime și a primit mai multe condamnări pe viață, fiind încarcerat într-o închisoare din California, este considerat de către FBI cel mai prolific criminal în seriedin SUA, potrivit digi24.ro.

Samuel Little, 79 de ani, este în închisoare încă din 2012 pentru uciderea a trei femei, dar anul trecut le-a spus anchetatorilor că a mai omorât alte 90, între 1970 și 2005, în toată țara, relatează Sky News.

Investigatorii FBI spun că mărturiile lui Little sunt credibile și că, până în momentul de față, au fost probate 50 din faptele mărturisite. Astfel, Samuel Little devine cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA.

Criminalul le-a spus investigatorilor că și-a strangulat cele mai multe din cele 93 de victime, majoritatea fiind femei de culoare. O mare parte din cadavre încă nu au fost descoperite, iar FBI face investigații în acest sens.

La începutul acestui an, Little a desenat chipurile mai multor femei despre care anchetatorii cred că sunt victimele lui. Într-o mărturie video, el a descris cu lux de amănunte chipurile unor victime, iar poliția speră că astfel vor fi identificate o parte din victimele sale rămase încă necunoscute.

Anchetatorii l-au prins pe Little greu, după ani de zile de căutări, pentru că adoptase un stil de viață nomadă. Țintele lui erau femei vulnerabile, consumatoare de droguri sau prostituate. În niciunul din aceste cazuri criminaliștii nu au investit foarte multe resurse și nu a fost anunțat niciodată FBI-ul.

„Ani de zile Little a crezut că nu va fi prins niciodată, pentru că victimele sale nu contau pentru nimeni”, a declarat Christie Palazzolo, analist criminolog la FBI.

Samuel Little l-a „detronat” pe Gary Ridgway care a fost condamnat în 2004 pentru 49 de crime. Pe locul trei în topul celor mai prolifici criminali în serie din SUA ste Ted Bundy, care a mărturisit că a ucis peste 30 de femei între 1960 și 1970.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office