Milionar găsit spânzurat în propria casă. Boala de care suferea

Publicat in Ştiri Internaţionale 23 August 2019 532 ori
Google+ WhatsApp
Milionar găsit spânzurat în propria casă. Boala de care suferea
Milionar găsit spânzurat în propria casă. Boala de care suferea
Un antreprenor care a creat unul dintre cele mai populare accesorii pentru coafură s-a sinucis de teamă ca afacerea sa intra în faliment. Soția i-a descoperit trupul neînsuflețit în dormitor.
View image on Twitter

Martin Penny, de 63 de ani, avea o avere în valoare de 80 de milioane de lire sterline. Potrivit familiei sale, bărbatul suferea de anxitetate și insomnie din cauza grijilor pe care și le făcea cu privire la situația sa financiară. Situația s-a înrăutățit în momentul în care a început să ia și mai multe pastile, scrie Daily Mail.

Sora sa, Barbara Penny a declarat că victima a suferit întreaga sa viață de anxietate, dar niciodată nu a vorbit de suicid, “asta până când a început tratamentul. Niciodată nu l-am văzut într-o asemenea stare”. Femeia a acuzat faptul că medicamentele l-au determinat să recurgă la gestul extrem.

Soția sa l-a descoperit spânzurat în dormitor, pe 18 iunie 2018.

La începutul anului 2017, bărbatul a renunțat la mai multe afaceri și a început să urmeze și un tratament cu antidepresive, însă a luat doar două din medicamentele recomandate, fiind îngrijorat de efectele secundare. Ulterior i s-a prescris un alt tratament.

Starea sa psihică s-a agravat, iar în martie 2018 a fost internat la spital. La externare, medicii au declarat că bărbatul suferă de un sindrom rar declanșat de medicamentele care au dus la creșetera nivelului de serotonină în creier.

Deși părea că se simte din ce în ce mai bine, în iunie, Martin i-a mărturisit soției sale că a încercat să se sinucidă, iar după o scurtă plimbare, milionarul și-a pus planul în aplicare. Mai târziu, în acceași zi, soția sa i-a descoperit trupul neînsuflețit în dormitor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office