Răsturnare de situație în cazul Caracal. INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite până acum

Publicat in Ştiri Naţionale 20 August 2019 330 ori
Google+ WhatsApp
Răsturnare de situație în cazul Caracal. INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite până acum
Răsturnare de situație în cazul Caracal. INML reia testele ADN făcute pe oasele descoperite până acum

Medicii legiști de la INML au anunțat că vor relua testele ADN făcute până acum pe oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și în pădure. Medicii susțin că au obținut doar rezultate perțiale și vor continua procedurile asupra fragmentelor osoase.

"Dacă le reiau înseamnă că le-au întrerupt și nu înțeleg de ce le-au întrerupt. De asemenea, din acest comunicat nu se înțelege sub nicio formă ce înseamnă reluare.

Reluare în sensul în care se iau aceleași oase și se încearcă a se extrage ADN-ul din ele, ulterior să-l experizeze sau se iau alte oase și nu acelea care au fost luate numai pentru a se putea vedea că nu se poate extrage ADN-ul și că nu pot face analize ale ADN-ului", a spus avocatul Tonel Pop, la Antena 3.

"INML a primit multe pachete cu probe și, logic, tentant este să-l iei pe cel mai voluminos - a fost femurul acela. Nu au găsit ADN acolo pentru că personajul negativ l-a fiert în ulei, în bitum și nu a mai rămas nicio probă. 

Și acum urmează celelalte. Acela a fost un raport preliminar, vizavi de toate eșantioanele acelea. Când vor analiza toate probele normal că vor veni cu o comunicare mult mai clară ca să înțeleagă publicul" a spus psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru Antena 3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office