Cum crede Luis Lazarus că a omorât-o Cristian Cioacă pe Elodia: „A curs sânge. El s-a panicat”

Publicat in Ştiri Naţionale 22 Iulie 2019 423 ori
Google+ WhatsApp
Cum crede Luis Lazarus că a omorât-o Cristian Cioacă pe Elodia: „A curs sânge. El s-a panicat”
Cum crede Luis Lazarus că a omorât-o Cristian Cioacă pe Elodia: „A curs sânge. El s-a panicat”

Luis Lazarus are o proprie teorie în legătură cu felul în care Cristian Cioacă a omorât-o pe Elodia. Jurnalistul de investigații a declarat în urmă cu 5 ani de zile că nu este de acord cu varianta tranșării avocatei din Brașov, dar că polițistul este autorul crimei fără doar și poate. Lazarus a început propria investigație pornind de la stabilirea orei exacte a morții.

Luis Lazarus susține că Elodia nu a fost tranșată

Gazetarul declarase în 2014 în emisiunea Wowbiz de la Kanal D că ora uciderii Elodiei, 00:30, stabilită de procurori nu era cea corectă pentru că la ora aia, din sursele sale, Cioacă vorbea la telefon cu amanta. Fostul realizator de emisiuni de la OTV a spus că varianta uciderii cu cuțitul nu explică sub nicio formă cantitatea uriașă de sânge care a curs din avocată.

Acesta susține că, mai mult ca sigur, Cioacă a lovit-o o singură dată pe fosta lui nevastă, iar aceasta a căzut și s-a lovit puternic la cap, astfel încât a murit pe loc. Lazarus mai spune că intenția polițistului nu era nici pe departe să o omoare, dar s-a panicat foarte tare și, în loc să sune la 112, acesta a preferat să se descotorosească de cadavru cu orice preț.

„A scos-o cu o frânghie pe geam, în fața blocului”

„Eu cred că i-a dat una. Ea a căzut, s-a lovit atât de tare încât a murit. A curs sânge. El s-a panicat. A stat și s-a gândit ce are de făcut. Putea să sune la 112 și să recunoască. Dar ce a făcut el? A băgat-o în geantă și cu o frânghie a scos-o pe geam în fața blocului. În fața blocului era un spațiu verde, unde era plantat aloe. Sub fereastra de pe laterala această plantă era ruptă. Nimic din toată grădinița nu era atinsă decât acea plantă”, a declarat Lazarus acum 5 ani de zile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office