FABULOS Cum s-a dus îmbrăcată Simona Halep la întâlnirea cu Patriarhul Daniel, pentru a primi Crucea Patriarhală

Publicat in Ştiri Naţionale 18 Iulie 2019 426 ori
Google+ WhatsApp
FABULOS Cum s-a dus îmbrăcată Simona Halep la întâlnirea cu Patriarhul Daniel, pentru a primi Crucea Patriarhală
FABULOS Cum s-a dus îmbrăcată Simona Halep la întâlnirea cu Patriarhul Daniel, pentru a primi Crucea Patriarhală

Simona Halep a primit, în numai o săptămână, cele mai importante distincții ale României, după cucerirea titlului suprem în tenis, cel de campioană la Wimbledon. Dacă președintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, Patriarhia Română i-a acordat cea mai înaltă distincție pe care o avea un mirean: Crucea Patriarhală.

Halep încă nu a mers la Palatul Cotroceni pentru a primis ”Steaua României”, dar s-a dus la Palatul Patriarhal, unde Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a acordat cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române. Totul a avut loc în cadrul unei ceremonii găzduită în Salonul Sfinților Români al Reședinței Patriarhale.

Halep a uimit asistența prin ținuta ei. A preferat o rochiță scurtă, roșie, și a fost extrem de emoționată.

„Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant”, a spus Patriarhul României.

„Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat”.

„Vă dorim ani mulți, cu sănătate și bucurie și mult ajutor de la Dumnezeu!”, i-a urat Preafericirea Sa la oferirea Crucii Patriarhale.

Câștigătoarea turneului de la Wimbledon a mulțumit pentru distincția primită mărturisind că este onorată și în același timp foarte emoționată.

„Totdeauna mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut”, a afirmat Simona Halep, informează basilica.ro.

„Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii, să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc”.

„Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți!”, a încheiat campioana.

Pe lângă Crucea Patriarhală, Simona Halep a primit de la Patriarhul Daniel o Biblie „Centenar”. La eveniment au fost prezenți atât părinții Simonei Halep și alți apropiați ai campioanei, cât și consilieri patriarhali, clerici, ostenitori ai Reședinței Patriarhale.

content-image

content-image

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office