VIDEO Scene de o violenţă rară pe terasa unui bar. Doi bărbați, bătuți până la leșin

Publicat in Ştiri Naţionale 12 Iunie 2019 463 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO Scene de o violenţă rară pe terasa unui bar. Doi bărbați, bătuți până la leșin
VIDEO Scene de o violenţă rară pe terasa unui bar. Doi bărbați, bătuți până la leșin

În Racoviţa, judeţul Vâlcea, o grupare de bărbaţi certaţi cu legea a terorizat o comunitate. Ultimul episod sângeros s-a consumat la finele săptămânii trecute, când un tată şi fiul acestuia au căzut victime pumnilor şi picioarelor agresorilor. Doi dintre cei trei bătăuşi au fost prezentaţi marţi, 11 iunie, judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, scrie Adevărul.

În imagini se văd mai mulţi bărbaţi împărţind pumni, picioare, capete, folosindu-se de tot ce le pică în mână: mătură, coasă, bidoane, dar şi cum clienţii, printre care şi copii, fug speriaţi când văd că episodul escaladează. Bătaia are loc pe terasa unui bar, iar cei din local se văd nevoiţi să închidă uşa, ca să nu fie părtaşi la violenţe. Mai mulţi localnici încearcă fără succes să îi calmeze pe agresorii care par să se creadă într-un film de acţiune.

„Normal că îi filmez, să îi vadă poliţia”, se aude vocea unei tinere pe fundal care cere să fie chemată poliţia, în timp ce urlă la agresori să nu mai lovească.

Întrebarea „Eşti puşcăriaş?”, repetată provocator către fiul victimei, i-a determinat pe agresori să-şi îndrepte furia şi asupra acestuia, deşi din imagini pare că băiatul nu încearcă decât să aplaneze scandalul.

Când tatăl ameţit de atâta bătaie sare în apărarea fiului, bătăuşii o iau iarăşi razna, transformându-i pe cei doi în sac de box.

„Îmi tremură mâinile şi picioarele”, recunoaşte persoana care filmează, lucru care se observă şi pe filmare.

„L-au leşinat pe omul ăsta pe scări. Băi, nu mai daţi, că e plin de sânge, vă rog eu frumos. Vai... a luat coasa! Îi dă cu coasa! Doamne, ce frică îmi este”, se mai aude aceeaşi voce pe fundal.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office