Sephora își închide miercuri toate magazinele din SUA dupa ce cântăreața SZA i-a acuzat de rasism

Publicat in Ştiri Internaţionale 03 Iunie 2019 Actualizat: 03 Iunie 2019 233 ori
Google+ WhatsApp
Sephora își închide miercuri toate magazinele din SUA dupa ce cântăreața SZA i-a acuzat de rasism
Sephora își închide miercuri toate magazinele din SUA dupa ce cântăreața SZA i-a acuzat de rasism

Sephora își închide miercuri toate magazinele din SUA, centrele de distribuție și birourile de lucru pentru un program de training privind diversitatea, adresat angajaților, după un incident rasist în care a fost implicată cântăreața SZA, într-unul dintre magazinele companiei, relatează The Guardian.

Cântăreața SZA a scris pe Twitter, în luna aprilie, că o angajată Sephora dintr-un magazin din Calabasas, în California, a chemat paza pentru a se asigura că SZA nu fură nimic din magazin.

În replică, Sephora a dat un comunicat în care a declarat că profilarea rasială este inacceptabilă și că va lua măsuri. „Am fost informați asupra unui incident în magazinul din Calabasas și, pe lângă faptul că am contactat-o direct pe SZA, încercăm să adunăm mai multe informații despre acest incident pentru a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm. Luăm astfel de plângeri în serios, profilarea clienților în funcție de rasă nu este tolerată la Sephora”, a transmis compania.

Înainte să devină celebră, SZA a lucrat la Sephora. „Faci parte din familia Sephora și ne angajăm să îi facem pe toți cei din comunitatea noastră să se simtă bineveniți în magazinele noastre”, a mai transmis compania.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office