Kim Kardashian s-a plâns că nu a fost recunoscută într-un fast food din SUA

Publicat in Ştiri Internaţionale 23 Mai 2019 226 ori
Google+ WhatsApp
Kim Kardashian s-a plâns că nu a fost recunoscută într-un fast food din SUA
Kim Kardashian s-a plâns că nu a fost recunoscută într-un fast food din SUA
Kim Kardashian s-a plâns, luni, pe Twiiter că nu a fost recunoscută într-un restaurant al lanțului de fast food-uri. Vedeta le-a trimis un mesaj în care i-a rugat să-și verifice e-mail-ul pentru a-i rezolva plângerea cât mai repede posibil.

„Hey, Jack in The Box, am o plângere serioasă. Verificați-vă e-mailul sau vă rog să-mi trimiteți un mesaj pentru ac echipa mea să vă contacteze. Repede!”.

“Nu este vorba despre o commanda greșită, însă am observat că nimeni nu m-a recunoscut, lucru care i-a afectat pe ceilalți clienți ai localului”.

Un reprezentant al lanțului de fast food-uri i-a răspuns pe Twitter, unde întreaga discuție a escaladat într-o situație comică în care s-au implicat și alte restaurant. De asemenea, utilizatorii rețelei sociale au ironizat atitudinea vedetei americane.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office