Viceprimarita Catalina Bozianu si seful RASP Razvan Lungu si-au dat demisiile

Publicat in Politica 08 Decembrie 2011 Actualizat: 08 Decembrie 2011 2225 ori
Google+ WhatsApp
Viceprimarita Catalina Bozianu si seful RASP Razvan Lungu si-au dat demisiile
Viceprimarita Catalina Bozianu si seful RASP Razvan Lungu si-au dat demisiile

Pentru ca am hotarat ca toti membrii PNL sa nu mai voteze niciodata alaturi de PDL, viceprimarita Catalina Bozianu si directorul RASP Razvan Lungu si-au dat demisia din functiile detinute", a declarat azi, intr-o conferinta de presa, presedintele PNL Ploiesti, Adrian Semcu, bronzat bine, intors recent din concediul petrecut in Mexic. A fost prima conferinta de presa a USL Prahova in formula Semcu-Badescu.

Semcu a mai vorbit despre faptul ca Iulian Badescu si-a insusit elementele liberale necesare in programul sau electoral, i-a multumit lui Badescu ca este "alaturi de noi" si a declarat "organizatia USL Ploiesti ca fiind functionala". "Apreciez gestul lui Adrian Semcu, si stiu ca acest gest va face USL sa functioneze cu adevarat la Ploiesti", a declarat si Iulian Badescu, candidatul aliantei la Primaria Ploiesti.

Raspunzand intrebarilor presei, Semcu a mentionat ca toti viceprimarii si directorii liberali de servicii din primarii controlate de PDL vor fi rugati de PNL Prahova sa-si dea demisiile. Daca nu, prin hotararea biroului judetean le va fi retras sprijinul politic. Mai nuantat, Iulian Badescu a spus ca in cazul viceprimarilor PSD, cum este cel de la Campina, hotararea va fi luata de Biroul judetean al PSD.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.