Scandal de proporții cu un preot și o enoriașă din Oradea! „Iau în gură sânile dacă mă laşi!" Pozele și mesajele deocheate dintre cei doi a dezgustat întreaga comunitate

Publicat in Ştiri Naţionale 24 Aprilie 2019 616 ori
Google+ WhatsApp
Scandal de proporții cu un preot și o enoriașă din Oradea! „Iau în gură sânile dacă mă laşi!"  Pozele și mesajele deocheate dintre cei doi a dezgustat întreaga comunitate
Scandal de proporții cu un preot și o enoriașă din Oradea! „Iau în gură sânile dacă mă laşi!" Pozele și mesajele deocheate dintre cei doi a dezgustat întreaga comunitate

Un nou scandal sexual a luat amploare! De data aceasta este între un episcop și o femeie de 36 de ani.

Un nou scandal sexual a sărit în ochii presei între un episcop și o femeie în vârstă de 36 de ani. Este vorba despre episcopul reformat al Oradei, Csűry István, și orădeanca Denisa Krisztina Chilba. Bărbatul i-ar fi trimis sute de mesaje prin care i-a declarat iubirea față de ea, dar și cuvinte ”deocheate”. Bărbatul chiar ar fi lăsat-o gravidă pe femeie.

Povestea lor de dragoste a luat amploare în primele două luni ale acestui an. Femeia mărturisește că l-a cunoscut pe bărbat pe social media, iar după câteva săptămâni, bărbatul chiar a mers la ea acasă. Cei doi au vorbit mult pe Whatsapp și pe Facebook. Bărbatul, în ciuda faptului că a avut un limbaj deocheat, postează pe rețelele de socializare mesaje enoriașilor și chiar și predici și articole religioase.

Conform Adevărul, orădeanca povesteşte că, în prima fază, bărbatul a fost încântat de interesul pe care i-l acorda. „Aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „iau în gură sânile dacă mă laşi! Bine?”, îi scria episcopul femeii, pe care o descria „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez”. Preotul o provoca, totodată, să-i trimită şi poze cât mai explicite, cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele”.

Mai mult decât atât, episcopul susține că femeia devenise mult prea insistentă, astfel că o amenințase că îi blochează numărul de telefon. Medicul i-ar fi spus femeii că este gravidă. Pe 17 aprilie, ea a mers la sediul Episcopiei pentru a-l reclama pe episcop pentru comportament nedemn.

Episcopul Csűry István recunoaşte că a cerut ajutorul Poliţiei, însă spune că a făcut acest lucru pentru că femeia l-a hărţuit încă din luna decembrie a anului trecut. Potrivit lui Csűry, de la sfîrşitul anului trecut, femeia i-ar fi făcut peste 2.000 de apeluri şi i-a trimis aproximativ 1.000 de SMS-uri prin care i-a cerut „30.000 euro” şi spune că, în telefonul său personal, există „nenumărate SMS-uri de ameninţare, inclusiv cu moartea, şi şantajare trimise şi care continuă şi în prezent”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office