Ce s-ar întâmpla dacă Bill Gates ar cheltui un milion de dolari pe zi? În cât timp și-ar consuma averea?

Publicat in Ştiri Internaţionale 26 Martie 2019 1415 ori
Google+ WhatsApp
Ce s-ar întâmpla dacă Bill Gates ar cheltui un milion de dolari pe zi? În cât timp și-ar consuma averea?
Ce s-ar întâmpla dacă Bill Gates ar cheltui un milion de dolari pe zi? În cât timp și-ar consuma averea?

Cum ar fi să ai atâția bani încât să-ți permiți să cheltui un milion de dolari în fiecare zi? O utopie pentru oamenii de rând. Nu și pentru Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni de pe Glob. Totuși, ce s-ar întâmpla cu averea lui Bill Gates dacă omul de afaceri ar cheltui un milion de dolari pe zi?

Bill Gates. Chiar dacă în anul 2018 Gates nu mai este cel mai bogat om din lume, boss-ul Microsoft nu a sărăcit. De fapt, dacă americanul ar avea de gând să cheltuie un milion de dolari în fiecare zi, i-ar trebui mai bine de 218 ani pentru a rămâne falit. Cel puțin asta spun calculele economiștilor americani.

De ce nu avea niciodată Ceaușescu bani la el?

Totuși, Bill Gates nu este cunoscut ca fiind un tip care să facă excese, deși ar putea. De altfel,cu toate că în anul 1999 averea sa a depășit 100 de miliarde de dolari, transformându-l la vremea respectivă în cel mai bogat om din toate timpurile, Gates a făcut numeroase acte de caritate. Ba chiar și-a propus să doneze jumătate din averea sa.

Câți bani vor moșteni copiii lui Bill Gates?

Chiar dacă are o avere de peste 98 de miliarde de dolari, Bill Gates le va lăsa copiilor săi doar câte 10 milioane de dolari. Astfel, fiecare dintre cei trei copii va primi 10 milioane de dolari pentru că Bill a declarat la un moment dat: „Nu le fac o favoare dacă le las mulți bani”.

Curiozități despre Bill Gates:

  • În anul 1977, Bill Gates a fost arestat în statul New Mexico pentru ca a condus fără permis și, mai mult, a trecut pe culoarea rosie a semaforului;
  • În anul 1997, afaceristul călătorea cu avionul la clasa economic. Un an mai târziu, Gates avea propriul avion. Aeronava a fost botezată Big Splurge (Marele Extravagant);
  • Unul dintre cele mai mari regrete ale lui Bill Gates este că nu cunoaște nici măcar o limbă străină;
  • Codex Leicester, o colecție de scrieri științifice celebre ale lui Leonardo da Vinci, a fost cumpărată de Bill Gates pentru suma de 30,8 milioane de dolari.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.