ALERTĂ - Criminala de la metrou a fost condamnată la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ

Publicat in Ştiri Naţionale 12 Martie 2019 392 ori
Google+ WhatsApp
ALERTĂ - Criminala de la metrou a fost condamnată la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ
ALERTĂ - Criminala de la metrou a fost condamnată la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ

Criminala de la metroul bucureștean, Magdalena Șerban, a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel București la închisoare pe viață.

Aceasta va fi nevoită să le plătească daune celor două victime ale sale.

De asemenea, instanța de judecată a decis să o oblige pe Magdalena Șerban la urmarea unui tratament medical pentru amelioarea stării ei de sănătate. Magdalena Şerban a fost condamnată pentru săvărşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat.

Pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office