O viață amoroasă activă poate duce la succesul profesional

Publicat in Ştiri Naţionale 08 Februarie 2019 460 ori
Google+ WhatsApp
O viață amoroasă activă poate duce la succesul profesional
O viață amoroasă activă poate duce la succesul profesional

Un nou studiu de la Universitatea din Oregon, SUA, arată că o viață sexuală activă duce la o performanță mai bună la locul de muncă. Studiul a inclus 159 de angajați care au raportat timp de două săptămâni viața lor sexuală și starea de spirit. După ce au analizat răspunsurile, cercetătorii au descoperit că atunci când au făcut sex angajații au avut o stare de spirit mult mai bună, deci au și lucrat mai bine.

De asemenea, studiul a arătat că aducerea stresului de la locul de muncă acasă poate avea un impact negativ asupra vieții sexuale a unei persoane. Efectul a fost valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei. 

"Aceasta este o reamintire a faptului că sexul are beneficii sociale, emoționale și fiziologice și este important să fie o prioritate", au spus specialiștii și au declarat că trebuie considerat ca fiind parte a unei vieți sănătoase. Un oraș din Suedia ia în calcul chiar și posibilitatea de a oferi pauze de sex angajațiilor. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office