Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald, apariție rară. La 12 ani, are peste 1,80 m

Publicat in Ştiri Internaţionale 22 Noiembrie 2018 709 ori
Google+ WhatsApp
Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald, apariție rară. La 12 ani, are peste 1,80 m
Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald, apariție rară. La 12 ani, are peste 1,80 m

Recent, Barron Trump și-a făcut apariția în public, pentru prima oară, după mai multe luni.

De curând, Donald și Melania Trump au fost surprinși alături de fiul lor de 12 ani în apropiere de Casa Albă, înainte de a se îmbarca în Marine One. Trump și familia sa călătoresc în Florida, la Mar-a-Lago, unde vor petrece sărbătoarea de Thanksgiving.

Barron, singurul copil al cuplului prezidențial, a crescut mult în ultimul timp, fiind aproape la fel de înalt ca tatăl său. Acesta nu a mai fost văzut în public din luna august a acestui an, iar acum pare să o fi depășit în înălțime pe mama sa (care are 1,80 m) și să fie aproape cât tatăl său, președintele SUA (1,90 m). 

Primul Fiu, Barron Trump, este rareori văzut în public, din moment ce mama sa, extrem de protectoare, a făcut tot posibilul pentru a ține viața acestuia privată și pe cât se poate de normală de când s-au mutat din New York la Casa Albă, în Washington DC.

Cu părinți atât de înalți, este normal ca Barron să aibă o statură considerabilă și, având în vedere că are 12 ani și este încă în creștere, ar putea să-și depășească, la un moment dat, tatăl în înălțime.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office