Stiati ca exista o insula pe care mor toti cei care o viziteaza? Vezi cum e posibil

Publicat in Ştiri Internaţionale 21 Noiembrie 2018 553 ori
Google+ WhatsApp
Stiati ca exista o insula pe care mor toti cei care o viziteaza? Vezi cum e posibil
Stiati ca exista o insula pe care mor toti cei care o viziteaza? Vezi cum e posibil

Un american ar fi fost ucis de un trib insular izolat, cunoscut pentru că atacă străinii cu arcuri și săgeți, a anunțat miercuri poliția, citată de Guardian . Insula pe care se află tribul ține de arhipelagul Andaman, teritoriu indian. 

Vijay Singh, ofițer de poliție, a spus că șapte pescari au fost arestați pentru că l-au ajutat pe american să viziteze insula North Sentinel, unde ar fi fost ucis. 

Tribul sentinelez trăiește pe o mică insulă împădurită și se știe că rezistă oricărui contact cu străinii, adesea atacând pe oricine se apropie. Andaman și Nicobar sunt un grup de insule aflate la întâlnirea dintre Golful Bengal și Marea Andamam.

Presa din India scrie că americanul era într-o excursie de aventură pe aceste insule și că trupul i-a fost găsit de pescari. Singh a declarat că bărbatul a fost ucis sâmbătă.

Shiv Viswanathan, cercetător în domeniul științelor sociale, a spus că insula North Sentinel este zonă protejată și nu este deschisă turiștilor. "Populația exactă a tribului nu este cunoscută, dar este în scădere. Guvernul trebuie să îi protejeze", a adăugat el. 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office