Pasagerii unui avion au făcut chetă pentru a cumpăra o piesă fără de care aeronava nu putea decola

Publicat in Ştiri Internaţionale 15 Noiembrie 2018 358 ori
Google+ WhatsApp
Pasagerii unui avion au făcut chetă pentru a cumpăra o piesă fără de care aeronava nu putea decola
Pasagerii unui avion au făcut chetă pentru a cumpăra o piesă fără de care aeronava nu putea decola

Pasagerilor unui avion LOT, compania aeriană națională din Polonia, li s-a cerut să adune bani pentru a cumpăra o piesă de schimb indispensabilă decolării aparatului de zbor care trebuia să zboare de la Beijing la Varșovia, scrie Ouest-France.

 

 

 

Aeronava de tipul Dreamliner nu a putut decola timp de zece ore, deși pasagerii erau îmbarcați deja, din cauza unei pompe hidraulice defecte. Printr-un anunţ de la microfonul cabinei, un reprezentant al companiei le-a cerut pasagerilor să facă o colectă şi să strângă bani pentru a achiziţiona piesa defectă.

Suma necesară a fost adunată de la patru pasageri, care au răspuns pozitiv apelului companiei.
„Într-un final, suma necesară a fost colectată, dar banii au fost returnaţi celor patru pasageri la sosirea avionului la Varşovia”, a declarat unul dintre călătorii de la bord.

Pentru a atenua incidentul, compania LOT a oferit celor patru generoşi donatori bilete gratuite, dar nu se menţionează la câte zboruri.

Operatorul de transport aerian şi-a cerut scuze pentru greşeala comisă de angajatul său, care a luat o decizie proastă', fără să-şi consulte superiorii, adăugând că „vor fi trase consecinţe'.„Nicio circumstanţă nu justifică o astfel de colectă de bani”, a spus un reprezentant oficial al LOT.

La rândul său, angajatul companiei aeriene naţionale poloneze a explicat că, pur şi simplu, a dorit să scurteze aşteptarea foarte îndelungată a pasagerilor, scrie Agerpres.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office