SCANDAL sexual la Federația Română de Judo - Sportivii făceau sex cu minore la hotel

Publicat in Ştiri Naţionale 06 Noiembrie 2018 419 ori
Google+ WhatsApp
SCANDAL sexual la Federația Română de Judo - Sportivii făceau sex cu minore la hotel
SCANDAL sexual la Federația Română de Judo - Sportivii făceau sex cu minore la hotel

Într-o ședință purtată cu băieții din lotul național de judo, vicepreședintele Florin Bercean invocă două episoade de sex cu minore în hotelul FRJ de la Cluj, explicând că le-ar fi mușamalizat. Vizați sunt doi sportivi ieșiți recent din circuit: Mircea Cătălin și Cristian Bodârlău. Înregistrarea audio a discuțiilor e în posesia Gazetei Sporturilor.

"Înaintea recentelor Mondiale de judo de la Baku, de unde delegația României s-a întors cu coada-ntre picioare, nici măcar un loc 7 la cei 6 sportivi trimiși!, lotul național masculin a trecut prin mari convulsii. Federația l-a suspendat din funcție pe antrenorul Adrian Croitoru cu numai câteva zile înaintea turneului din Azerbaidjan, iar elevii săi au formulat și au semnat un memoriu de susținere pentru "principalul" trecut peste noapte pe linie moartă.

Gestul a iritat conducerea federației. Și, imediat, vicepreședintele Florin Bercean, omul cu zeci de medalii la Europene, Mondiale sau Olimpiadă în postura de antrenor al fetelor, dar contestat pentru comportamentul său medieval și implicarea în nereguli majore la FRJ, a convocat o ședință furtunoasă cu toți sportivii care au sărit în apărarea lui Croitoru. Gazeta a intrat în posesia înregistrării audio a respectivei întrevederi, întinsă pe durata a circa un ceas și jumătate.

Bercean: "Dragoste nu există la judo! Voi nu trebuie să iubiți pe nimeni. Nici măcar sportivele pe care le călăriți și după aia reclamați că nu știu cum a ajuns în pat la mine. Că ați f***t fete de 15 ani, mă! Și pe urmă ați zis să-mi dați lecții! Și eu făceam o hârtie și-i băgam în pușcărie. Mircea Cătălin d-aia a plecat. A bătut copii, a călărit niște fete. Tu erai în cameră cu Mircea Cătălin cu o minoră, știi?", scrie sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.