Regina Marii Britanii plănuiește să abdice în favoarea prințului Charles. Pentru când plănuiește mutarea

Publicat in Ştiri Internaţionale 01 Noiembrie 2018 297 ori
Google+ WhatsApp
Regina Marii Britanii plănuiește să abdice în favoarea prințului Charles. Pentru când plănuiește mutarea
Regina Marii Britanii plănuiește să abdice în favoarea prințului Charles. Pentru când plănuiește mutarea

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii plănuiește să abdice în favoarea prințului Charles. Suverana britanică ar urma să se retragă peste trei ani, atunci când va împlini 95 de ani, scrie Daily Mail.Potrivit lui Robert Jobson, expert în chestiuni regale, regina ar fi început deja să facă aranjamentele necesare pentru ca prinţul Charles să devină prinţ regent peste trei ani, când aceasta va împlini vârsta de 95 de ani.

 

 

 

Decizia reginei de a preda conducerea fiului său înainte să moară are scopul de a „sprijini instituţia monarhică”. „În cazul în care regina va muri sau se va îmbolnăvi, doreşte să se asigure că moştenitorul său este pregătit să preia conducerea”, a declarat Jobson.Potrivit acestuia, Charles va deveni prinţ regent începând cu 2021 până la moartea reginei, când va fi încoronat rege.

Decizia de a-l pune pe fiul său prinț regent nu are nicio legătură cu o problemă de sănătate a reginei. Monarhul se simte bine experții cred că sunt șanse mari să ajungă vârsta de 100 de ani, la fel ca mama sa.

Prinţul Charles a preluat în ultimii ani multe dintre îndatoririle reginei, în special vizitele acesteia peste mări. De asemenea, prinţul lucrează 14 ore pe zi şi onorează peste 600 de angajamente pe an.
În septembrie 2015, regina Elizabeth a II-a, care a urcat pe tron în anul 1952, la vârsta de 25 de ani, într-o perioadă în care Marea Britanie nu îşi revenise încă de pe urma distrugerilor produse de Al Doilea Război Mondial, a intrat în istorie, devenind monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria regatului britanic.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.