Ninsori abundente în Franța și Spania la sfârșit de octombrie

Publicat in Ştiri Internaţionale 31 Octombrie 2018 253 ori
Google+ WhatsApp
Ninsori abundente în Franța și Spania la sfârșit de octombrie
Ninsori abundente în Franța și Spania la sfârșit de octombrie

Mai multe regiuni din Franța și Spania sunt sub zăpadă, după ce vestul Europei a fost lovit de un val de vreme extremă. În Franța sute de oameni au rămas izolați din cauza zăpezii, iar în Spania transportul a fost întrerupt și mii de locuințe au rămas fără curent electric, scrie The Local.Zeci de localităţi din centrul şi sudul Franţei au fost acoperite de un strat de zăpadă de peste 40 de centimetri.

 

 

 

Ninsoarea abundentă a creat haos pe şosele şi a dus la întreruperea furnizării cu energie electrică în aproximativ 200.000 de locuinţe.Cele mai afectate zone de furtunile de zăpadă din Franța au fost Auverge-Rhone-Alpes şi zonele limitrofe, precum şi sud-vestul oraşului Lyon.

Peste 800 de camioane au rămas înzăpezite peste noapte, iar sute de şoferi şi-au abandonat maşinile pentru a căuta un loc cald şi sigur unde să-şi petreacă noaptea.

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare de către francezi care cereau ajutor autorităților, fiind izolați din cauza zăpezii.Și nordul Spaniei a fost lovit de un val de frig care a adus zăpezi abundente și temperaturi polare.

Ninsorile abundente au dus la haos în trafic și întreruperea curentului electric în zeci de localități.

Au fost emise avertismente meteorologice în 29 de provincii, precum și orașul Melilla din nordul Africii.

Meteorologii anunță că temperaturile situate în jurul pragului înghețului vor persista până cel mai târziu miercuri.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.