Ultima ora/ Dragnea a castigat la CEx! Pucistii au adunat doar 8 voturi

Publicat in Politica 21 Septembrie 2018 1112 ori
Google+ WhatsApp
Ultima ora/ Dragnea a castigat la CEx! Pucistii au adunat doar 8 voturi
Ultima ora/ Dragnea a castigat la CEx! Pucistii au adunat doar 8 voturi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a primit vineri, la ședința CExN al partidului vot majoritar de încredere la șefia formațiunii. Au fost 60 de voturi pentru ca Dragnea să rămână, în continuare, președinte al PSD, în timp ce tabăra puciștilor, cei care i-au cerut demisia, a strâns doar 8 voturi. Ceea ce înseamnă că pe lângă cei 3 semnatari, Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu, au mai fost convinși doar 5 colegi.

Membrii Comitetului Executiv al PSD au supus la vot punctul unu din scrisoarea nemulțumiților, care prevede: '"Demisia imediată a domnului Liviu Nicolae Dragnea din funcţia de preşedinte al Partidului şi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor".

A fost și un vot de abținere, cel al lui Liviu Dragnea. Ceilalți 5 care ar fi putut vota împotriva lui Liviu Dragnea ar putea fi Mihai Tudose, Robert Negoiţă, Marcel Ciolacu, Marian Neacşu, și Ion Mocioalcă, toți exprimându-și în mod vehement dorința ca Dragnea să plece din fruntea partidului.

Votul a fost dat, după o reuniune de șapte ore, în care au fost asculte multe opinii ale membrilor CEN, apoi Dragnea a luat cuvântul, vorbind, punct cu punct, despre scrisoarea disidenților.

Conducerea lărgită a PSD a dezbătut, vineri, "Declarația privind Starea Partidului Social Democrat".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.