Reprezentanți ai județului Prahova, prezenți la FOR ARCH 2018

Publicat in Politica 20 Septembrie 2018 740 ori
Google+ WhatsApp
Reprezentanți ai județului Prahova, prezenți la FOR ARCH 2018
Reprezentanți ai județului Prahova, prezenți la FOR ARCH 2018
In zilele de 18-21.09.2018, o delegatie din judetul Prahova participa la Targul International FOR ARCH 2018. Aceasta vizita la Praga este organizata de catre Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile “AE3R Ploiesti- Prahova”, si cuprinde reprezentanti ai Consiliului Judetului Prahova, primari din judetul Prahova, reprezentanti ai Regiei Autonoma de Servicii Publice Ploiesti si ai Parcului Industrial Plopeni, precum si ai AE3R.
 
 
 
 
Ieri, reprezenta societatii Pecef Tehnica, doamna Ioana Purghel a organizat o dezbatere cu principalii furnizori cehi de pompe de caldura si panouri fotovoltaice, la care a participat intreaga delegatie.
Incepand cu ora 17:00, Excelenta sa, ambasadoarea Romaniei la Praga, doamna Carmen Burlacu a primit intreaga delegatie romana in salele Palatului Morzin (Moruzzi). La intalnire a mai participat si atasatul cu probleme economice domnul Sorin Toader.
In cadrul discutiilor au fost abordate probleme legate de parcurile industriale, serviciile publice, investitii directe romanesti in Cehia si cehesti in Romania.
Administratora publica a judetului Prahova, doamna Fabioara Ionescu a propus doamnei Ambasador cercetarea posibilitatii de infratire a judetului Prahova cu o unitate administrativa asemanatoare din Cehia, comparabila din punct de vedere economic si al populatiei.
A fost propusa regiunea Boemia Centrala, urmand ca demersurile sa fie facute prin intermediul Ambasadei la nivelul conducerii celor doua unitatii administrative.
La finalul intalnirii, Comitetul Prahova Centenar a oferit doamnei Ambasador placheta SMV, setul celor trei volume Intregitorii, precum si insignele Centenar. 
Azi, delegatia va participa la o demonstratie practica de pompe de caldura alimentate cu sursa de energie fotovoltaica, precum si la o demonstratie de panouri fotovoltaice subtiri care se aplica pe fatadele cladirilor, fiind vopsite in diferite culori.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office