Primarul, viceprimarul si city-managerul Ploiestiului au plecat in DANEMARCA si SUEDIA

Publicat in Politica 19 Septembrie 2018 469 ori
Google+ WhatsApp
Primarul, viceprimarul si city-managerul Ploiestiului au plecat in DANEMARCA si SUEDIA
Primarul, viceprimarul si city-managerul Ploiestiului au plecat in DANEMARCA si SUEDIA

 

Cu primarul Dobre aflat, alături de unul dintre consilierii personali, într-o vizită de lucru în Danemarca, şi viceprimarul Ganea şi administratorul public plecaţi în delegaţie în Suedia, toate sarcinile de coordonare a activităţii din Primăria Ploieşti i-au revenit în această perioadă viceprimarului George Pană, care, automat, a preluat toate atribuţiile celor trei colegi ai săi din conducerea instituţiei.

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, s-a aflat în ultimele trei zile în Copenhaga, alături de consilierul Eugen Prună. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii instituţiei care încă mai sunt prin ţară, cei doi au participat la un congres internaţional pe teme de afaceri, în care dezbaterile au pus accentul pe îmbunătăţirea calităţii vieţii şi noţiunea de smart city (oraş inteligent). Aceleaşi surse mai anunţă că edilul urmează să revină în această noapte în ţară, iar de joi va relua activitatea în Primăria Ploieşti.

Între timp, viceprimarul Cristian Ganea, alături de administratorul public al municipiului, Teodora Marin, şi de câte o reprezentantă de la Direcţia Tehnică şi Direcţia Relaţii Internaţionale, a plecat în Suedia, pentru discuţii care vizează în special proiectele de mobilitate urbană.

Deplasările peste hotare ale reprezentanţilor Primăriei vin după ce, în ultimele luni, mai multe delegaţii ale administraţiei ploieştene au ajuns în China, Statele Unite ale Americii, Norvegia, Grecia, Germania sau Franţa, însă când a fost vorba de un schimb de experienţă la Oradea autorităţile n-au reuşit să se înţeleagă şi au renunţat la anunţata plecare.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office