Eugen Teodorovici: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Publicat in Politica 15 August 2018 233 ori
Google+ WhatsApp
Eugen Teodorovici: Un guvern trebuie schimbat doar la vot
Eugen Teodorovici: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finanțe a vorbit marți seară, la Antena 3, despre incidentele violente din Piața Victoriei. Eugen Teodorvici susține că România se află într-o continuă stare conflictuală, care tinde să se accentueze.

”E o situație la care nu am crezut că se ajunge în România. O stare conflictuală și care din păcate se întreține în mod continuu și mereu mai accentuat. Mă uit la cei care sunt în Piață și spun anumite lucruri. Niciodată nu am să propun o măsură care nu mi-ar conveni nici mie dacă aș fi pe partea cealaltă a baricadei. Nu am plecat niciodată de la ideea că eu fac parte din Guvern. Un guvern trebuie schimbat doar la vot, democratic, pentru că asta este regula. Ceea ce facem noi acum nu e decât o dovadă pentru cei din afară că suntem slabi. Guvernul trebuie să lupte pentru țară”, a declarat Eugen Teodorovici.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office