Scandal în Primarie: Purtătoarea de cuvânt a primarului PNL a fost BĂTUTĂ - VIDEO

Publicat in Politica 08 August 2018 1073 ori
Google+ WhatsApp
Scandal în Primarie: Purtătoarea de cuvânt a primarului PNL a fost BĂTUTĂ - VIDEO
Scandal în Primarie: Purtătoarea de cuvânt a primarului PNL a fost BĂTUTĂ - VIDEO

Scandal, în această dimineață, la Primăria Târgu-Jiu! O femeie din municipiu i-a înjurat ca la ușa cortului pe angajații primăriei, nemulțumită de faptul că aceștia nu ar fi efectuat la timp o anchetă socială pentru a putea beneficia de o adeverință  prin care să fie încadrată în grad cu handicap.

Scandalul a durat minute bune, în timpul acestuia, târgujianca lovind-o pe Anamaria Ianc, purtătoarea de cuvânt a instituției. Femeia cu scandalul a adus acuzații și injurii și membrilor comisiei care s-au ocupat de cazul său și spune că aceștia refuză să o încadreze în gradul unu de handicap pentru deficiențe de vedere: ''Tot timpul, că țip... țip pentru că 60 de ani am fost călcată în picioare. Trebuia să imi dea gradul I de la Comisia de Nevăzători. Eu nu văd, ele spun că văd. Acum, am luat atitudine și le-am zis că le scot din Comisie, că nu știu nimic. Vor numai bani. Oamenii îndreptățiți nu primesc drepturi și cei care nu au treabă cu vederea, primesc gradul I.'', a spus aceasta.

Miercuri dimineață, femeia s-a prezentat din nou la Primăria Târgu-Jiu și  i-a luat la rost pe angajații primăriei pe care i-a înjurat: ''Avem numai incompetenți. A venit la mine o mârțoagă, cu gura mare, care habar nu are să respecte o vârstă, în loc să vină maleabil la mine.'' Mai mult decât atât, aceasta a atacat-o pe Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al instituției, chiar la ușa primarului Marcel Romanescu. De furia târgujiencei nu au scăpat nici jurnaliștii prezenți la fața locului.

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a precizat, însă că femeia în cauză nu era îndreptățită să facă scandal, întrucât documentul de la comisia de handicap  a ajuns abia astăzi în instituție.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office