Primarul Adrian Dobre minte ploieștenii pe Facebook. Din nou!

Publicat in Politica 08 August 2018 443 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Adrian Dobre minte ploieștenii pe Facebook. Din nou!
Primarul Adrian Dobre minte ploieștenii pe Facebook. Din nou!

Ploieștenii, disperați din cauza gunoaielor care zac pe străzile municipiului și la platformele de colectare, îi scriu primarului Adrian Dobre pe Facebook, prin comentarii sau prin mesaje, solicitându-i să ia măsuri. Republikanews.ro a publicat un print screen al unei discuții în care primarul Adrian Dobre îi spune unui ploieștean că a solicitat Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești să rezilieze contractul cu Rosal.

Reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe Raul Petrescu, directorul RASP, care ne-a declarat că primarul a mințit când a spus că a solicitat rezilierea contractului cu Rosal și că RASP nu a primit vreo astfel de solicitare din partea edilului-șef. Raul Petrescu spune că singurele discuții de acest gen s-au purtat în urmă cu o lună, când Adrian Dobre a spus că dacă nu se rezolvă problemele va solicita rezilierea, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, deși chiar astăzi, 8 august, a avut loc o ședință pe tema salubrității.

sursa: www.ziarulincomod.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office