Onea si Negulescu, pusi sub control judiciar! Onea nu mai are voie sa se atinga de dosarul Cosma!

Publicat in Politica 25 Iulie 2018 Actualizat: 25 Iulie 2018 606 ori
Google+ WhatsApp
Onea si Negulescu, pusi sub control judiciar! Onea nu mai are voie sa se atinga de dosarul Cosma!
Onea si Negulescu, pusi sub control judiciar! Onea nu mai are voie sa se atinga de dosarul Cosma!

Lucian Onea si Mircea Negulescu au fost plasati sub control judiciar in dosarul de la Parchetul General in care sunt urmariti penal pentru falsificarea unor liste cu martori.

In plus, lui Onea i s-a interzis sa mai lucreze in dosarul Cosma.

Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti, este urmărit penal de procurorii de la Parchetul General, alături de Mircea Negulescu intr-un dosar privind falsificarea unor liste cu martori în cadrul unei anchete.

Pe numele celor doi au fost depuse, la Parchetul General, mai multe plângeri de către persoane pe care le-au anchetat.

Unul dintre cei care au depus o sesizare este fostul deputat Vlad Cosma.

Fostul deputat a depus, pe 9 februarie, o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. El îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.

Postul Antena 3 a difuzat mai multe înregistrări prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor "probe fabricate" unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office