Bomba! Primarul Ploiestiului face "manevre" cu Festivalul "Targ domnesc"? Acuzatii de trafic de influenta si abuz de putere

Publicat in Politica 12 Iulie 2018 1125 ori
Google+ WhatsApp
Bomba! Primarul Ploiestiului face "manevre" cu Festivalul "Targ domnesc"? Acuzatii de trafic de influenta si abuz de putere
Bomba! Primarul Ploiestiului face "manevre" cu Festivalul "Targ domnesc"? Acuzatii de trafic de influenta si abuz de putere

Edgar Surin, administratorul societăţii Produktiv Assets SRL, cea care a pierdut licitaţia susţinută de Primăria Ploieşti pentru organizarea „Festivalul Ploiesti Târg Domnesc 2018", îl acuză pe primarul Adrian Dobre de abuz de putere şi trafic de influenţă.

"Abuz de putere la „Festivalul Ploieşti Târg Domnesc 2018"

Primarul oraşului Ploieşti, Domnul Adrian Dobre, face abuz de putere şi trafic de influenţă când constată că firma aleasă de el pentru realizarea „Festivalului Ploieşti Târg Domnesc" ediţia a două ce urmează să aibe loc în perioada 13 - 15 iulie 2018 a depus o ofertă nereală.

Deşi s-au depus documente doveditoare că respectiva firmă nu a contactat artiştii propuşi prin Caietul de sarcini, nici măcar Acord de principiu în ceea ce priveşte acceptul artiştilor de a cânta la eveniment, conducerea Primăriei Municipiului Ploieşti, prin însuşi Primarul Adrian Dobre sună insistent la artişti şi la firmele de impresariat pentru influenţarea contractelor în favoarea firmei preferate şi da chiar a reuşit.

Situaţia este ridicolă, în condiţiile în care chiar Primarul trebuia să abordeze o atitudine imparţială, şi să accepte oferta reală din timpul procedurii de achiziţie.

Oare aşa se atribuie contractele în cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti?

Trebuie menţionat faptul că în formularele ce trebuiau completate de către fiecare operator economic participant la respectiva procedură, mai exact Formularul 4, intitulat CERTIFICAT de participare la procedura cu oferta independentă, alineatul II.2 se face referire la:

" consimt/consimţim descalificarea noastră de la procedura de achiziţie publică în condiţiile în care cele declarate se dovedesc a fi neadevărate şi/sau incomplete în orice privinţă."

Oare Domnul primar nu are cunoştinţă de formularele emise de către instiutia pe care o conduce şi care trebuie respectate?Sau sunt doar aşa .... de formă, ca să descalifice pe cine doreşte.

Sursa www.deprahova.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.