Dobre, nu te juca cu focul! Vrem sa vedem raportul auditului facut la TCE! Urgent!

Publicat in Politica 09 Iulie 2018 1183 ori
Google+ WhatsApp
Dobre, nu te juca cu focul! Vrem sa vedem raportul auditului facut la TCE! Urgent!
Dobre, nu te juca cu focul! Vrem sa vedem raportul auditului facut la TCE! Urgent!

Primarul Ploiestiului vrea cu orice pret sa aiba soarta lui Kovesi. Daca oamenii de buna credinta din Primarie, buni profesionisti, si-ar pune mintea cu Adrian Dobre, acesta ar zbura din functie in 10 minute, motivele fiind multe si dintre cele mai diverse: inchirieri si vanzari ilegale de spatii in Ploiesti, blocarea unor proiecte de mare interes pentru ploiesteni, punerea in pericol a sanatatii cetatenilor prin intarzierea nejustificata a serviciilor de dezinsectie-deratizare, aspectul dezolant al orasului (gropi, iluminat public, curatenie etc), folosirea abuziva a antetului Primariei pe documente neoficiale, minciuni servite prin Posta ploiestenilor si lista poate continua.

Dar astazi, ne vom referi la auditul pe care PricewaterhouseCoopers, specialist in domeniu, l-a realizat la TCE. Acest raport va trebui sa ajunga in casa fiecarui ploiestean, pentru ca TCE-ul este o societate care functioneaza din bani publici iar auditul a fost facut tot din bani publici. Asadar, e firesc sa aflam cu totii care este situatia financiara a TCE-ului, sa stim cat s-a furat, unde s-au dus banii, daca exista pierderi, la ce capitol si de ce.

Ei bine, primarul Ploiestiului nu are de gand sa faca public acest raport, oricat de incredibil vi s-ar parea. Sau, chiar daca nu ne mai mira nimic in ceea ce-l priveste pe cel mai prost primar din ultimii 28 de ani, aceasta este o chestiune care ar putea crea un precedent periculos. Simplificand: auditul la TCE s-a facut tocmai pentru ca ploiestenii sa stie daca si cine fura in societatea garantata din bani publici si cu scopul de a se lua masurile necesare. Or, sa declari acest raport al PricewaterhouseCoopers CONFIDENTIAL nu poate insemna decat un singur lucru: faptul ca neregulile descoperite sunt nu grave, ci extrem de grave si ca vinovatii au nume care ar duce la persoane din varful partidelor. Pentru ca asta a facut primarul Adrian Dobre. A sustinut ca documentul este secret si la el va avea acces numai "cine trebuie". 

Faptul ca la TCE soferii fura ca in codru, de la combustibil si pana la fier vechi, este o chestiune arhicunoscuta, iar primarul a dovedit ca nu vrea si nu-l intereseaza rezolvarea acestei probleme majore. Faptul ca directorul TCE si-a dat demisia din PNL dupa ce am publicat inregistrarea audio care confirma aceste furturi nu a fost decat o tentativa a partidului de a se delimita de acest scandal. Auditul, insa, trebuie facut public, urgent! Pentru ca a fost platit din banii nostri, pentru ca TCE functioneaza cu bani publici si pentru ca la TCE se fura! 

Dobre, nu te juca cu focul! Vrem raportul, prin Posta, asa cum ai stiut sa trimiti si minciuni si promisiuni cand ai avut nevoie de voturi. Acum, avem noi nevoie de explicatii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office