Bogdan Toader - 2 ani in fruntea judetului Prahova, marcati de investitii economice si preocupare pentru sistemul sanitar

Publicat in Politica 29 Iunie 2018 Actualizat: 12 Iulie 2018 755 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader - 2 ani in fruntea judetului Prahova, marcati de investitii economice si preocupare pentru sistemul sanitar
Bogdan Toader - 2 ani in fruntea judetului Prahova, marcati de investitii economice si preocupare pentru sistemul sanitar

Astazi, se implinesc doi ani de cand conducerea Consiliului Judetean Prahova a fost preluata de Bogdan Toader, unul dintre tinerii politicieni ai judetului care s-a facut remarcat inca din vremea in care era un simplu membru al TSD.

La doi ani de la instalarea in functie, Toader se poate lauda cu un portofoliu consistent din punct de vedere al investitiilor si proiectelor de dezvoltare, dar si cu relatia deosebita avuta cu primarii din judet si colegii consilieri.

De precizat este faptul ca sedintele de Consiliu Judetean, spre deosebire de intalnirile Consiliului Local, s-au bazat intotdeauna pe respect si solidaritate fata de interesele cetatenilor, diferentele de opinie si de culoare politica fiind transate amiabil, inainte de a se ajunge la conflicte publice.

Iata principalele realizari ale Consiliului Judetean Prahova din ultimii doi ani, sub conducerea lui Bogdan Toader:

- in 2017 au început lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţe: S-au finalizat lucrările pentru secţiile de Cardiologie şi Boli Interne. Consiliul Judeţean Prahova a alocat bani pentru reparaţii capitale la Secţia Nord a Spitalului Judeţean 

- s-au atras fonduri europene pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea şi recompartimentarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

- s-au reabilitat aproximativ 100 km de drumuri județene, s-a dat în folosință sensul giratoriu de la Blejoi și s-au modernizat drumurile județene neasfaltate DJ206-Talea și DJ 231- Pacureti-Gornet.

- s-a construit Stația de Tratare Mecano-Biologică a Deşeurilor Biodegradabile Ploieşti, parte din Masterplan-ul de Deşeuri al judeţului Prahova. Acesta fost realizat în proporţie de 80% în anul 2017, urmând a se finaliza în 2018.

- Muzeul Petrolului a fost transferat în patrimoniul județului Prahova. Aceasta înseamnă că după 14 ani de apartenenţă la compania privată Petrom OMV el devine propietate de stat şi îmbogăţeşte patrimoniul judeţean cu obiecte considerate de tezaur.

s-a deschis, și cu aportul Consilului Județean Prahova, la Vălenii de Munte cei „5 elefănței” cea mai modernă grădiniță cu creșă din Județ. Aceasta oferă servicii educaționale la standarde europene

s-a acordat sprijin financiar de la bugetul Județului Prahova pentru Unitățile de Cult din județul Prahova, aparținând cultelor religioase din România, în valoarea totală de 700.000 lei

- in contextul împlinirii a 160 de ani de la înființarea primei rafinării de petrol din lume în Prahova, Consiliul Județean Prahova  a fost gazdă și partener oficial al Forumului Internațional de Energie, manifestare de excepție organizată de Institutul Aspen.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.