Dãnilet, aliatul #REZISTENTILOR – Organizatia VeDem Just fondata de Cristi Danilet face politica pe fata

Publicat in Politica 25 Iunie 2018 475 ori
Google+ WhatsApp
Dãnilet, aliatul #REZISTENTILOR – Organizatia VeDem Just fondata de Cristi Danilet face politica pe fata
Dãnilet, aliatul #REZISTENTILOR – Organizatia VeDem Just fondata de Cristi Danilet face politica pe fata

Protestarii #rezist au ca aliat asociatia infiintata de unul dintre cei mai vestiti judecatori ai Romaniei. Este vorba desprefostul membru CSM Cristi Vasilica Danilet (foto alaturi de #rezistentul Florin Badita de la “Coruptia Ucide” si o alta #rezistenta celebra pentru urletele din Parlament)Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie (VeDem Just), fondata de Danilet (vezi facsimil), semneaza apeluri impotriva actualei puteri, alaturi de alte organizatii #rezist, multe dintre ele sponsorizate si finantate de Fundatia George Soros, aceeasi Fundatie care i-a dat bani si lui Vasilica Danilet.

Asadar, asociatia VeDem Just apare pe lista semnatarilor unui apel al #rezistentilor, intitulat “Apel la non-violenta. Guvernul si Dragnea trebuie sa plece”. Un apel in care se vorbeste cat se poate de clar despre daramarea Guvernului Dancila si inlaturarea presedintelui PSD Liviu Dragnea prin manifestatii. In acelasi apel se vorbeste la fel de clar ca tot prin manifestatii se doreste blocarea initiativelor legislative de modificare a Codurilor penale.

Dar nu doar atat. Acelasi apel mai contine ceva foarte gravMai exact, in opinia noastra, prin respectivul apel se indeamna la anarhie, precizandu-se ca “protestele sau nesupunerea civica sunt legitime si morale”.


Iata apelul semnat de asociatia lui Vasilica Danilet:

Apel la non-violenta. Guvernul si Dragnea trebuie sa plece.

 

In asteptarea manifestatiilor publice de azi si din zilele urmatoare pentru apararea statului de drept, independentei Justitiei si luptei anticoruptie, grupurile civice semnatare fac un apel catre:

 

Cetatenii care vor iesi in strada sa fie calmi, sa nu raspunda la provocari si sa izoleze orice persoana sau grup care instiga la violenta. Ascendentul moral fata de o guvernare mincinoasa, abuziva si autoritarista este principala noastra arma, prin care am câstigat admiratia si sprijinul partenerilor nostri din UE si NATO.

 

Fortele de ordine sa fie discrete, calme si sa respecte dreptul la libera exprimare al cetatenilor. Interventiile brutale si neprovocate din partea Jandarmeriei din data de 20 iunie nu trebuie sa se mai repete. Atitudinea Jandarmeriei din data de 21 iunie a fost un model de respect fata de cetateni si ea trebuie replicata azi si in urmatoarele zile.

 

Manifestatiile urmaresc demisia Guvernului, demisia Presedintelui Camerei Deputatilor, precum si oprirea definitiva a schimbarii codurilor penale si a atacului brutal asupra independentei justitiei si magistratilor. Protestele sau nesupunerea civica sunt legitime si morale. Violenta nu este! Fiti fermi, dar nu violenti!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.