Deputati prahoveni si ministri, prezenti la Breaza, de Ziua Internationala a Iei

Publicat in Politica 24 Iunie 2018 994 ori
Google+ WhatsApp
Deputati prahoveni si ministri, prezenti la Breaza, de Ziua Internationala a Iei
Deputati prahoveni si ministri, prezenti la Breaza, de Ziua Internationala a Iei

Ziua Internationala a Iei, sărbătoare a portului românesc ce a devenit eveniment mondial, a fost marcata si la Breaza, in cadrul Programului Centenar, in cadrul evenimentului avand loc si lansarea "Centrului European al Iei".

Zeci de politicieni prahoveni, deputati sau ministri, au luat parte la evenimentele prilejuite cu ocazia Zilei Nationale a Iei de la Breaza, acolo unde au fost organizate targuri specifice, spectacole folclorice si parada militara.

Deputatii PSD Prahova Laura Moagher si Rodica Paraschiv, ministrul Gratiela Gavrilescu, prefectul judetului, Madalina Lupea, dar si administratorul public al Prahovei, Fabioara Ionescu, au imbracat, astazi, frumoasa ie romaneasca. Doamnele au fost insotite de consilieri locali, judeteni, autoritati din Breaza si reprezentanti ai SMV Ploiesti, condusa de ing. Mircea Cosma.

Image may contain: 8 people, people standing and outdoor

Image may contain: 6 people, people smiling, wedding, flower, tree, grass, plant, outdoor and nature

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and outdoor

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.