Meseria de protestatar! Unde lucrează Angi Șerban. Tânăra, prinsă cu minciuna în legătură cu munca

Publicat in Politica 23 Iunie 2018 5745 ori
Google+ WhatsApp
Meseria de protestatar! Unde lucrează Angi Șerban. Tânăra, prinsă cu minciuna în legătură cu munca
Meseria de protestatar! Unde lucrează Angi Șerban. Tânăra, prinsă cu minciuna în legătură cu munca

Angi Șerban, o protestatară pe care o vedeți la mai toate protestele anti-Guvern,  fenteaza statul, fiind platita la negru pentru un job la care nici nu se prezinta!

”Pe fata aceasta o cheama Angi Serban. Are lejer spre 30 de ani. De cateva ori, in niste incidente, am luat-o in serios la televizor, prin telefon, fiind protagonista. Dupa vreo 2, 3 dati chiar am intrebat-o daca nu are si un serviciu, parand protestatara de meserie. Iertati-ma daca eu nu cred ca exista asa ceva, o tanara, fara job, deci suficient de dezinteresata de viata ei profesionala, dar absolut prinsa de treburile si mersul tarii. Oamenii acestia s-au pus in fata miscarii Rezist. De aici cred ca s-a demobilizat acea adunare misto, de oameni cu treaba, cu job, nemultumiti de ce fac astia din impozitele lor", a scris Radu Buzaianu, prezentator B1, pe Facebook.

"Fata aia foarte agitată, Angi Șerban, care spune că e jurist, are un mic serviciu, la care nu se duce, la un notariat în Călărași. Eu o cunosc, cunosc despre ce este vorba. Este un protestatar de profesie alături de ceilalți nouă pe care îi găsim și atunci când au fost invitați la Parlamentul European, care se fotografiază cu Monica Macovei, care sunt în zona asta de propagandă a 'rezist tv' în care își filmează propriile acțiuni ca să aibă ce difuza și menține un focar de tensiune. Sunt puțini, dar bine organizați, foarte eficienți în a difuza mesaje care îndeamnă spre violență, ceea ce se rostogolesc în acțiuni mai de forță cum s-a întâmplat și în cursul serii”, a declarat Dan Constantin, senior editor Jurnalul.ro, la Antena3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.