Trump a gratiat o femeie condamnată la închisoare pe viaţă. Iohannis n-a vrut s-o elibereze pe femeia care furase mancare pentru copii

Publicat in Politica 14 Iunie 2018 977 ori
Google+ WhatsApp
Trump a gratiat o femeie condamnată la închisoare pe viaţă. Iohannis n-a vrut s-o elibereze pe femeia care furase mancare pentru copii
Trump a gratiat o femeie condamnată la închisoare pe viaţă. Iohannis n-a vrut s-o elibereze pe femeia care furase mancare pentru copii

Preşedintele american Donald Trump a graţiat-o miercuri pe Alice Johnson, în vârstă de 63 de ani, care ispăşeşte o condamnare la închisoare pe viaţă în urma unei infracţiuni fără violenţă cu privire la trafic de droguri, relatează News.ro citând BBC. Cazul lui Johnson a ajuns în prim-plan săptămâna trecută, când vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit cu Trump să facă lobby în favoarea eliberării sexagenarei.

Kardashian s-a alăturat unei mai vechi campanii în favoarea eliberării lui Johnson.

Alice Marie Johnson a fost încarcerată în 1996, împreună cu alte 15 persoane, condamnate după ce au fost găsite vinovate de faptul că făceau parte dintr-o reţea de distribuţie de cocaină.

Ea îndeplinea criteriile Proiectului de graţiere al preşedintelui Barack Obama din 2014, însă cererea i-a fost respinsă cu doar câteva zile înainte de sfârşitul mandatului acestuia.

Familia sa şi susţinătorii săi o prezintă ca pe un deţinut model.
La noi, cazul unei femei care a furat mancare a facut valuri in spatiul public, dupa ce fetita ei, in varsta de 9 ani, l-a rugat pe presedintele Iohannis sa ii gratieze mama. Din pacate, seful statului a refuzat gratierea.
Stirea din 2016:
Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest - după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul - a spus joi, la Antena 3, că și-ar dori foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să-i grațieze părintele. ”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei”, i-a transmis fetița, joi, președintelui Klaus Iohannis.

Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest - după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul - a spus joi, la Antena 3, că și-ar dori foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să-i grațieze părintele.

”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei”, i-a transmis fetița, joi, președintelui Klaus Iohannis.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office