Adrian Dobre nu semneaza documentele pentru inceperea reabilitarii Podului de lemn

Publicat in Politica 13 Iunie 2018 1130 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Dobre nu semneaza documentele pentru inceperea reabilitarii Podului de lemn
Adrian Dobre nu semneaza documentele pentru inceperea reabilitarii Podului de lemn

Situația Podului de Lemn rămâne incertă. Potrivit surselor din Primăria Ploiești se pare că documentele privind proiectul de demolare si de refacere, studii, caiet de sarcini etc sunt gata.

Numai că toate hărtiile se află de trei săptămâni pe biroul primarului Adrian Dobre care întârzie să le semneze și nimeni nu-și explică de ce.

Autorităţile locale anunțau la începutul acestui an că vor lansa o licitaţie, pentru proiectare şi execuţie pentru un nou pod, cu o alocare bugetară estimată la aproximativ 28 de milioane de lei.Vă reamintim că Podul de Lemn a fost închis în 2012 după ce devenit pericol public, din el desprinzându-se bucăți de beton.

Viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea anunța că s-a luat în calcul ca să se demareze de urgență procedurile necesare pentru ca în cel mai scurt timp să fie demarată licitația pentru demolarea pasajului suprateran, urmând ca ulterior să se discute despre o eventuală reconstruire.

sursa: www.ziarulincomod.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office