Ce spune viceprimarul Ganea despre plangerea impotriva primarului Adrian Dobre

Publicat in Politica 13 Iunie 2018 351 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune viceprimarul Ganea despre plangerea impotriva primarului Adrian Dobre
Ce spune viceprimarul Ganea despre plangerea impotriva primarului Adrian Dobre

Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, este unul dintre cei doi semnatari ai plângerii depuse de PSD-ALDE la Judecătoria Ploieşti, plângere în care primarul Adrian Dobre este acuzat de calomnie, în legătură cu afirmaţiile despre deratizarea municipiului.

"Am analizat împreună cu colegii de la ALDE scrisorile trimise de edil ploieştenilor, iar calomniile din acel document nu pot fi trecute cu vedere. Am renunţat la ideea unei plângeri penale, deoarece nu vrem să aruncăm Ploieştiul într-o criză mai mare decât cea creată de primarul Dobre şi nici nu am băut apă după Ludovic Orban, plângăciosul şef al României. Adrian Dobre trebuie să înţeleagă că nu se poate juca după bunul plac cu problemele Ploieştiului şi nici nu poate lansa calomnii ori de câte ori are chef sau ori de câte ori îi cer şefii săi de partid', a declarat Cristian Ganea pentru jurnalulph.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.