Bogdan Toader, alaturi de ministri Teodorovici si Oprea la o intalnire cu reprezentantii BAT. Investitie de 800 milioane de euro, la Ploiesti

Publicat in Politica 11 Iunie 2018 1508 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader, alaturi de ministri Teodorovici si Oprea la o intalnire cu reprezentantii BAT. Investitie de 800 milioane de euro, la Ploiesti
Bogdan Toader, alaturi de ministri Teodorovici si Oprea la o intalnire cu reprezentantii BAT. Investitie de 800 milioane de euro, la Ploiesti

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă, alături de viceprim-ministrul Viorel Ştefan, au participat luni, 11 iunie 2018, la evenimentul oficial prin care investitorul British American Tobacco (BAT) a anunţat extinderea activităţii din Ploieşti.

Obiectivul de investiţie, prin care fabrica din România va deveni prima facilitate de producţie a BAT din Europa, se ridică la valoarea de aproximativ 800 de milioane de euro, urmând a se crea 200 de noi locuri de muncă într-o primă fază.

Fabrica de la Ploieşti este a doua cea mai mare unitate a Grupului din Europa, exportând 60% din producţie către 45 de ţări din întreaga lume. Compania a contribuit anul trecut cu 1,6 miliarde de euro la bugetul de stat, fiind o organizaţie importantă în domeniul său de activitate.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit

Preşedintele Bogdan Toader a salutat evenimentul organizat astăzi la Ploieşti, subliniind că astfel de investiţii de amploare reprezintă oportunități consistente, ce pot conduce la un progres social însemnat.

Totodată, prin deschiderea acestei fabrici se vor crea noi locuri de muncă , ceea ce va conduce la o dezvoltare economică durabilă, cu un impact pozitiv la nivelul judeţului.

La evenimentul de astăzi au mai participat: ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea; ministrul finanţelor publice, Eugen Orlando Teodorovici; prefectul Judeţului Prahova, Mădălina Lupea; primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Dobre; reprezentanţi ai autorităţilor locale; oameni de afaceri, iar din partea British American Tobacco au fost prezenţi Ram Addanki – CEO pentru Aria Europa Centrală şi de Sud precum şi Michael Adamson, director de operaţiuni pentru Europa Centrală şi de Sud. Investitorii au fost încântaţi de oportunităţile de dezvoltare pe care le au în Judeţul Prahova.

Image may contain: 1 person, smiling, standing and suit

Image may contain: 1 person, standing and suit

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.