Portocala+mandarina=iubire si interes! Amanta lui Negulescu -Zdreanta lucreaza la IJP Prahova

Publicat in Politica 11 Iunie 2018 2486 ori
Google+ WhatsApp
Portocala+mandarina=iubire si interes! Amanta lui Negulescu -Zdreanta lucreaza la IJP Prahova
Portocala+mandarina=iubire si interes! Amanta lui Negulescu -Zdreanta lucreaza la IJP Prahova

Misterul a fost deslusit! Amanta fostului procuror "Portocala" are un nume si am aflat si unde lucreaza. Povestea de dragoste dintre cei doi contine, insa, si elemente de trafic de influenta, care nu puteau sa lipseasca tinand cont de CV-ul lui "Zdreanta", obisnuit sa-si foloseasca parghiile in interesele personale.

Potrivit colegilor de la incisivdeprahova.ro, femeia cu care Negulescu a fost surprins in Poiana Brasov, weekendul trecut, se numeste Maria Ana Popescu, politista in cadrul IJP Prahova.

Popescu si-a parasit sotul pentru fostul procuror "Portocala", dar nu din vreo iubire patimasa, ci din interes. Cu sprijinul amorezului cercetat penal in 14 dosare, amanta Popescu a ajuns sa lucreze in IJP Prahova, transferata e la Breaza, prin trafic de influenta savarsit de "Zdreanta". Fostul procuror inca mai beneficiaza de parghiile necesare pentru a-si "aranja" rudele si amantele, asa cum s-a intamplat si in cazul unor terenuri din Prahova ale fiului sau, dobandite ilegal, cu sprijinul fratilor Meirosu (unul sef la Finante, altul notar).

Nu stim ce ii va oferi la schimb amanta "mandarina" penalului "portocala", dar avem o vaga banuiala: informatii confindentiale despre anumite persoane, pe care domnisoara Popescu le poate accesa din functia detinuta la IJP Prahova.

Amanta Popescu, alaturi de fostul sot, si el tot politist la Breaza

 

Amanta Popescu, impreuna cu "Portocala", in Poiana Brasov

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.